Over Wendy

Dit is Wendy

  • Reislustig en avontuurlijk ingesteld
  • Jarenlange passie voor fotografie
  • Gespecialiseerd in natuurlijk licht fotografie
  • Spontaan, open en enthousiast
  • 10+ jaar ervaring in de hulpverlening
  • Houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen en ze (zakelijk) verder helpen
  • Organisator van de Open Coffee Leeuwarden en De Noordelijke Ambitieuze Ondernemende Vrouwen

Een goede foto is veel meer dan een perfect plaatje. Het draait allemaal om de mens op de foto en dat begint al bij de voorbereiding.

Ik benader iedere shoot open en ontspanning houding. Hoewel er voor iedere shoot een bepaalde tijd staat gaat het mij om het resultaat. Vaak zie ik onderweg iets moois en schiet ik spontaan nog een paar extra foto’s.

Een positieve verandering met natuurlijk licht fotografie

Door de jaren heen heb ik ervaren wat het effect is van fotografie en het adviseren en trainen van ondernemers. Dat is echt mijn kracht en ik vind het prachtig om te zien hoe natuurlijk licht fotografie bijdraagt aan de positieve verandering van bedrijven. Ik ben een natuurlijke motivator, hou ervan mensen te inspireren en te overtuigen. Dit zet ik graag in tijdens mijn werk en zorg dat jij krachtig zichtbaar wordt met beeld. Vertrouwen en eerlijkheid zijn voor mij erg belangrijk en dat merk jij tijdens de shoot in mijn toegankelijke en open houding.

Met ruim 10 jaar ervaring in de hulpverlening, focus ik me echt op de persoon voor de camera. Ontspanning en plezier tijdens de shoot staan bij mij voorop. Daardoor krijg je foto’s met een oprechte lach waarop je jezelf herkent. Mensen staan voor mij centraal tijdens het fotograferen en die lach? Die komt vanzelf!

Enthousiaste doorzetter

Ik ben een echte doorzetter en ga vol voor het behalen van de jouw fotografie doelen. Hierbij kijk ik naar jouw unieke achtergrond en persoonlijkheid. We werken samen aan jouw doel, en jij hebt altijd het gevoel dat jij en jouw bedrijf centraal staan.
Mijn humor en spontaniteit zijn eigenschappen die zorgen voor een positieve ervaring en fantastische beelden. 
Mijn focus ligt op het plaatje als geheel en daarom neem ik de tijd voor jou. Zowel voor als tijdens de shoot. Daardoor sta jij goed voorbereid en zelfverzekerd voor de camera. Samen gaan we voor het beste resultaat. Binnenkort samen een bakje koffie doen?

Enthousiast geworden?
Boek nu jouw shoot!