Zakelijke krachtshoot

Voel jij je ongemakkelijk voor de camera? Ben je niet snel tevreden over jezelf? Vind jij jezelf niet fotogeniek? Stel jij je fotoshoot uit als ondernemer, omdat je het best wel spannend vindt jezelf te laten fotograferen? Dan ben je niet de enige en is een zakelijke krachtshoot iets voor jou. 

“Ontdek wie je werkelijk bent met prachtige foto’s als eindresultaat”.

Wat is een krachtshoot?

Heb jij jezelf dit ook wel eens horen zeggen? “Tijdens een fotoshoot is de camera zo ineens op mij gericht. Ik weet gewoon niet waar ik moet kijken.
” Na het bekijken van de foto’s herken ik mezelf niet op de foto’s”.

Ik ben natuurlijk licht fotograaf. Tijdens de krachtshoot fotografeer en coach ik vooral ondernemers. Ik zet je in je kracht, waarbij ik je zelfvertrouwen en zelfbeeld een boost geef. Hierdoor krijg je spontane en ongedwongen foto’s. Je wordt op een professioneel aangestuurd en ik vind het belangrijk dat plezier en ontspanning centraal staan zodat jij heerlijk jezelf kunt zijn. 

Mijn doel is het vergroten van jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost geven. Wanneer jij je op je gemak voelt en jezelf mag zijn, krijg je de mooiste foto’s. Met de boost in zelfvertrouwen krijg je nog meer plezier in de shoot. Want wanneer je je op je gemak voelt, plezier hebt en ontspannen bent, dan straal je dat uit en ben je op je mooist.

Wat mag je verwachten?

  • Je zelfvertrouwen wordt vergroot , waardoor je op een positieve manier naar jezelf leert kijken
  • Je bent bewuster van jezelf, je hebt een beter zelfbeeld en meer zelfkennis.
  • Je leert jezelf op een natuurlijke wijze (voor de camera) presenteren.
  • Je krijgt een positieve en andere kijk op de fotografie.
  • Ontspannen voor de camera staan en plezier tijdens de shoot.
  • Je krijgt een serie mooie foto’s van jezelf, zoals je bent op een natuurlijke wijze.

Hoe ga ik te werk?

Vooraf hebben we een oriënterend gesprek, waarin ik je alvast op je gemak stel door je goed voor te bereiden. Ik weet dan precies wat je nodig hebt zodat ik goed op je wensen en behoefte kan ingaan om je individuele doel te bereiken. Ook leer ik je op een positieve manier en zonder te oordelen naar jezelf te kijken, naar wie je werkelijk bent. Plezier en ontspanning staan voorop tijdens de fotoshoot.

Als coachende fotograaf leer ik je om je bewust, op een plezierige manier te ontspannen. Ik geef je handige instructies die je bij een volgende shoot kan inzetten. Daarnaast geef ik je handige tips over kleding en persoonlijke uitstraling, die kun je ook goed inzetten in je business en uitstraling van je zakelijke website! Alleen jij bent het centrale punt waarvan je mag genieten.

Voor wie is de krachtshoot?

Deze unieke fotoshoot is voor de zakelijke ondernemer die zich ongemakkelijk voelt voor de camera en zichzelf krachtig met beeld willen neerzetten, maar op een natuurlijke wijze. Deze shoot kan ook ingezet worden voor mensen die in een bepaalde levensfase zitten en zichzelf willen vastleggen om zo tot een positieve acceptatie en bewustwording te komen.

Tijdens deze fotoshoot leer je bewust bezig te zijn om je zo goed mogelijk te presenteren; voor de camera, maar ook buiten beeld, tijdens (familie)feestjes, recepties, (netwerk)bijeenkomsten of sollicitaties.

De krachtshoot maakt mensen bewust van hun kracht. Een foto in de juiste situatie en context doet wonderen als je je presenteert als manager of werknemer van een bedrijf. De krachtshoot is dan ook een mooie aanvulling zijn tijdens een re-integratietraject of als afsluiter van een programma of training.

Locatie

Ik fotografeer buiten, omdat ik met natuurlijk daglicht de mooiste resultaten heb. Daarnaast is het ook nog eens ontspannen op een prachtige buitenlocatie. Een krachtshoot wordt altijd vooraf samen met jou afgesproken. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, dus als je zelf een locatie weet, die voor jou vertrouwd is en bij je past, dan hoor ik dat graag, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een zakelijke krachtshoot?

Deze fotoshoot duurt ongeveer 2 uur, maar kan iets uitlopen. Mijn doel is echt bereikt, wanneer je ontspannen en met een goed gevoel naar huis gaat.

Wat kost een krachtshoot?

De kosten van deze fotoshoot zijn € 357,- exclusief 21% BTW.
De eerste 50 km voor de reiskosten zijn hierbij inbegrepen vanuit postcode 8922 EB. De reiskosten zijn €0,35,- per km
Bekijk alle opties en tarieven hier

De krachtshoot bevat 25 foto’s, die je een compleet en realistisch beeld van jezelf geven. De foto’s ontvang je digitaal in hoge resolutie. Je hebt de totale rechten over de foto’s, dus je mag ze onbeperkt gebruiken.