Bedrijfsshoot

Een bedrijfsshoot vertelt jouw verhaal als bedrijf of ondernemer. Met beeld maken we duidelijk waar jouw bedrijf voor staat. Tijdens deze fotoshoot maak ik foto’s van jou op een sfeervolle locatie die past bij jouw bedrijf. Op deze manier leggen we jou en je bedrijf op een ontspannen en unieke manier vast. Tijdens de shoot is er voldoende ruimte voor verschillende variaties en stijlen.

Voor wie is de bedrijfsshoot?

De bedrijfsshoot is voor de zakelijke ondernemer die zichzelf krachtig wil neerzetten met beeld voor zijn bedrijf. Het is ook mogelijk om samen met je bedrijfspartner of gehele team op de foto te gaan.

Voorbereiden doe je samen

Een goede voorbereiding is belangrijk. Daarom denk ik op alle vlakken actief en creatief met je mee. Niet alleen geef ik kledingadvies die aansluit bij jouw bedrijf en klanten, we kijken naar je website, social media, marketing,  je wensen en je doelen met je bedrijf. Bijvoorbeeld:

  • Hoe ga je jezelf en je bedrijf presenteren?
  • Wat wil je uitstralen?
  • Wie is jouw doelgroep?Wie zijn jouw ideale klanten?
  • Wat maakt jouw bedrijf onderscheidend en hoe kunnen we dat met beeld vastleggen?
  • Maar ook: waarvoor ga je de foto’s gebruiken?

Ik maak verschillende profielfoto’s en ik leg je van top tot teen vast; je krijgt dus allemaal verschillende foto’s, waarmee je bijvoorbeeld je website een boost geeft. We brengen de gehele uitstraling van jouw bedrijf in kaart en we gaan samen op onderzoek naar je doelen die je wilt bereiken. We gaan samen kijken naar je tekst, logo en uitstraling van je bedrijf. Goede beelden zijn de basis voor een sterke branding voor je bedrijf.

Locatie

De bedrijfsshoot vindt meestal buiten plaats, zodat we profiteren van natuurlijk daglicht. Misschien zoek je doelbewust een bepaalde sfeer of stijl, zodat je met je foto’s een goede boost kunt geven aan de website van je bedrijf? Misschien weet je zelf een bijzondere locatie? Laat het me weten!

Hoe lang duurt een bedrijfsshoot?

We hebben vooraf aan de fotoshoot een 60 minuten durende adviesgesprek om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je zakelijke fotoshoot. De zakelijke bedrijfsshoot duurt ongeveer 2,5 uur op een ander gepland moment.

Wat kost een Bedrijfsshoot?

Je ontvangt digitaal 20 foto’s in hoge resolutie. Je hebt de totale rechten over de foto’s, dus je mag ze onbeperkt gebruiken. De kosten voor de Bedrijfsshoot zijn €357,- exclusief 21% BTW.
Reiskosten voor de eerste 50 km zijn hierbij inbegrepen vanuit postcode 8922 EB. Daarna zijn de reiskosten €0,35,- per km.

Bekijk alle opties, pakketten en tarieven hier

Vind jij het nog (erg) spannend om voor de camera te staan?

Of voelt dit nog ongemakkelijk? Dan is de zakelijke krachtshoot misschien wel iets voor je. Hierbij zorg ik ervoor dat jij je zekerder voelt en dat straal je uit.

Twijfel je welke fotoshoot voor jou geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken samen jouw wensen en behoefte.